Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új Energiák

Megjöttek az új energiák...


Régebben vetítették a mozikba a Mátrix című filmet.
Másnaptól már bőségesen kitömött pénztárcákkal lehetett jelentkezni mátrix energia beavatásra, mint új energiákra, mert a régiek elavultak. (Síkított a lelkem a hülyeség olvastára, hallatára)
Majd pár évre rá bemutatták az Avatár filmet, és minden kezdődött elölről. Annyi változott, hogy avatár energia lett a neve.
Közben sorra követték egymást az „energia csodák”, mind azt hirdetve, rendkívüli, csak ezzel lehet megoldani a problémákat, betegségeket leküzdeni. Tudjuk, BEAVATÁS nélkül ezek az energiák nem működnek. 
Aztán ahogy jöttek, úgy mentek is ezek a filmek, a film címeket hordozó energiákkal együtt. (Leárazás volt, és elfogytak...)
Ugyanakkor az ősi, Atlantiszról származó gyógymódok a mai napig hozzáférhetők, tökéletesen alkalmazhatók.
Atlantisz korszakában az emberek ezekre az energiákra be voltak avatva, senkinek nem kellett külön tanulnia, ezekkel a képességekkel születtek Atlantisz lakói. Ők a békét, harmóniát, szeretetet élték a mindennapokban az angyalokkal és Istennel együtt. Isten közöttük élt. Számukra nem volt furcsa vagy éppen ciki hozzáfordulni segítségért. Nem egy felhőn pihengető szakállas fáradt ősz bácsika volt, hanem egy fényes, teremtő energia.
Ma is hozzáférhetők ezek a csodák beavatáson keresztül. A beavatás nem azt jelenti, valaki 12 órán át eső-nap táncot jár körülötted, sámán dob püföléssel, békepipa elszívásával és így leszel beavatva. A beavatások rezgésszint emelések, ami azt jelenti, a szervezeted magasabb frekvencián rezeg, ritkábban kap el betegség, vírus, könnyebben leküzdöd a lelki nehézségeket. (és még napokig írhatnám, sorolhatnám a jótékony hatásokat) A szervezeted energia csatornái, amik blokkolva vannak, azok lesznek megnyitva.
Nem jelenti azt, hogy soha többet nem leszel beteg. A betegség felhívás, figyelmeztetés az irányváltásra.
A Reiki ősi, kézrátételes gyógymód. Réges-régen minden ember úgy született, hogy övé volt a gyógyítás, öngyógyítás képessége. Mi, modern, civilizált emberek elvesztettük ezt a képességet, az ego felszínre törése miatt.
Az ősi legendák beszélik, angyalok és emberek együtt éltek egy csodás földön, Atlantiszon. Atlantiszon a mi számított, nem az én. Ha valaki tett valamit, azt a közösség érdekében tette.
A Reiki az energetikai gyógyászat alapja. Lehet vele fájdalmat csillapítani, vérzést elállítani, és hosszan sorolhatnám, mire jó. MINDENRE! A szervezet öngyógyító képességét felébreszti, elindítva a gyógyulási folyamatokat. Stressz oldás, tanulási képesség erősítése, blokkok oldása.
Maga a Reiki szó azt jelenti, kozmikus, isteni életenergia.
Az atlantiszi szellemi ABC-vel szépen kifejthető a jelentése.
(megtalálod Eckard Strohm könyveiben, Fénykiadó Kft.)
A Reiki intelligens energia, odaáramlik, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ha Reikivel kezelünk, figyelembe vesszük a test polaritását, energiaáramlását. A csakráknak fontos szerepe van. A csakrák energiatölcsérek, ezeken keresztül is veszünk fel, vagy adunk le energiát, hasonlóan, mint a napi táplálékkal.
A Reiki oltalom és kapocs a szeretetben. A szeretet isteni erő. A spirituális út oltalma alatt az egyetlen törvény teljesedik be, a karma törvénye, az ok és okozat. A szeretet az értelem, gondolkodás felett álló, belülről sugárzó erő. A szeretet igazságáról senkit nem lehet meggyőzni. Ez nem a hitedből ered, hanem át kell élned, élményt kell gyűjtened, hogy megértsd. Ha alkalmazod a reiki energiát magadra vagy másra, megtapasztalhatod ezt a neked szóló hatalmas erőt. Ez az erő, teremtő erő. A Reiki szeretet. A szeretet a megbocsátás ereje. A megbocsátás az elfogadás ereje. Szeretlek, mert olyan vagy, amilyennek Isten megteremtett. Szeretlek, mert más vagy, mint én. Te is Isten vagy.
A Reiki közvetíthető testközeli kézrátétellel, vagy idő és tér korlátozása nélkül távba. Energiát a jelenbe vagy a jövőbe lehet küldeni, a múlt a jelenben nem befolyásolható.
Az Arolo szintén atlantiszi módszer, diagnosztikai rendszer, amivel több betegség tünet egyetlen okát keressük meg. Az Arolóban 144 atlantiszi angyal ereje dolgozik. Az Arolo a testet 5 szintre osztja fel, ezekben a szintekben keressük meg a diszharmóniát. Ezzel a technikával kezeljük az okot és a tünetet is. Hatékony és gyors eredményt hoz. Az AROLO a test belső szintjein kezel és „diagnózist” állít fel. Hasonlóan, mint a delfin, kiad egy energiahullámot, melyik szinten hiányzik harmónia, onnan ez a jel visszaverődik, jelet ad. A tesztek külső és belső szinteken is megtörténnek.
És ha már ennyi szó esett az angyalokról, fel is vehetjük velük a kapcsolatot. Kérhetünk tőlük pl. segítséget vizsgánál, gyógyulást, siker elérését, segítséget párkapcsolatban, anyagi biztonságot, bármit, ami másnak NEM ÁRT.
Az angyalokkal való kommunikáció is Atlantiszról ered, majd az esszénusok vitták tovább ezt a tudást. A kommunikáció tudása ma is hozzáférhető.
Az Aktív szellemgyógyászat is csodás „dolog”. Az Arolo az okra koncentrál gyors megoldással, a Szellemgyógyászat a tünetre koncentrál, azt kezeli.
Az Aktív szellemgyógyászat könnyen megtanulható és igen hatásos gyógyító módszer, mely során az elménk, a szellemünk által energiát megmozgatva gyors és hatásos módon tudjuk kezelni betegségek fizikai tüneteit. Az Aktív szellemgyógyászat koronája a 4. fokozat, a világon egyedülálló „energetikai sebészet” technikája, ezt kizárólag a R.A.I. tanfolyamán van lehetőség elsajátítani.
A tanfolyamon megtanulod a csakrák szerepét, elhelyezkedésüket, mi a Kundalini energia, a színeket és kristályokat hogyan tudod használni az egészség érdekében, hogyan tudod a vizet feltölteni gyógyító energiával, hogyan léphetsz át testelhagyással a páciensed testébe segítő, gyógyító szándékkal, energialabda „készítése”, hogyan dolgozhatsz póruslégzéssel, ezzel gyorsítva, intenzívebbé téve a gyógyulási folyamatokat, hogyan tudsz energia hiányt feltölteni, gyulladást, fájdalmat csillapítani.
Megtanulod tükörtechnikával megérezni a páciensed betegségét, problémáját. A gyógyításhoz kristályok erejét, színeit is alkalmazzuk. Gyakoroljuk a távkezelést, hogyan tudsz távba kezelni, gyógyító energiát küldeni. Segítségnek „kapsz” egy szellemi segítőt, akivel össze leszel avatva.
Tanuljunk, fejlődjünk, tegyük a dolgunkat és meglátjuk, micsoda csodákra vagyunk képesek. Külön-külön is, de ezeket együtt alkalmazva, az már maga a VARÁZSLAT.
Az atlantisziak 22 beavatási ösvényt, utat ismertek, ezekből alakult ki a mai Tarot kártya. A tarot nem kizárólag a jóslást szolgálja, hanem önismereti, önfejlesztő folyamat része. A Kabbalában szintén 22 beavatási út van, ezek is Atlantiszból erednek. A Kabbala életfeladat elemzés, megmutatja a betegség hajlamokat, és azt, hogy mit hoztam magammal előző életekből, mit kell jelen életemben megoldanom, mi a célom ebben az életben. Sorsot, tanulást, vállalt és fel nem vállalt, előző életben meg nem oldott karmikus feladatokat is megmutat, ha nem tanulsz, milyen betegségek, nehézségek jöhetnek elő. Ezt mind láthatod az elemzésedben. A hibás, téves gondolkodást is mutatja, hol, milyen tünet adódik ebből. 

Az „új” energiáknak mostanában hangzatos, „kífeldi” nevet adnak.

 

Amit a Reiki Nemzetközi Szervezetnél megtanulhatsz:

Reiki: Kozmikus intelligens energia

Arolo: magában foglalja 144 atlantiszi angyal gyógyító erejét

BaBandi: a lélek gyógyítása érintéssel

Angyal kommunikáció: ennél szebben meg sem lehet fogalmazni, mit takar

Aktív Szellemgyógyászat: az elménk, a szellemünk által energiát megmozgatva gyors és hatásos módon tudjuk kezelni a betegségek fizikai tüneteit Sok más hasznos, testet-lelket-szellemet építő technikát taulhatsz. A Te döntésed, hogy elindulsz, vagy toporogsz...